Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

Ha nem találja az igazit a legjobb helyen jár! Manufaktúránk elkészíti bútorait az Ön igényei szerint,a legkedvezőbb áron a lehető legjobb minőségben.Modern és letisztult formák vagy klasszikus bútorok? Bútorai elkészítéséhez nem kell kompromisszumokat kötnie! Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállaljuk egyedi konyhabútorok,beépített szekrények ,tömörfa bútorok,gerenda bútorok,hálószoba bútorok,egyéb egyedi bútorok elkészítését minőségi alapanyagokból. Fabútoraink 100%-ban környezet-és egészségbarát anyagokból és természetes felületkezeléssel készülnek,különösen ajánlottak háló és gyerekszobákba, de akár az egész lakásba is.Mitől lesz egyedi egy bútor? Mert egyedi méretek alapján testre szabva készül,a megrendelő által kiválasztott alapanyagokból.A bútorok ára nagyban attól függ milyen anyagok kerülnek beépítésre.  

Az egyedi bútorok előnyei egy széria bútorral szemben:

Az egyedi bútorok (pl: egy konyhában) tökéletesen kihasználják a rendelkezésre álló teret,ezáltal praktikusabbak és jobban használhatók.

Az anyagokat, a bútor elrendezését és méreteit egyéni igények szerint lehet megválasztani,tehát nem mi alkalmazkodunk a bútorhoz,hanem a bútor hozzánk Jobban tükrözi az ember stílusát és egyéniségét mint egy készbútor (Mutasd az otthonod,megmondom ki vagy?)

Az egyedileg készül bútor érték,egy széria bútor eldobható,de egy egyedi kézműves munka kiváló alapanyagokból hosszú időn át érték marad. Sokkal strapabíróbbak mint a tömeggyártásban készült bútorok.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen bátran,bizalommal,ne feledje:nálunk a maximum a minimum!